VTEM Banners

Voor volwassenen


CHOREOGRAAF
U vraagt, u danst.

Bewegen en ritmes houden voor Kristof geen geheimen in. Zowel als choreograaf en/of als uitvoerend danser begeleidt hij vanuit zijn professionele dansopleiding een opdracht naar de beoogde doelen. Een unieke les, of zelfs een hele reeks … een bijzondere dansstijl of een gevarieerde initiatie … U vraagt, u danst !FEEL THE VIBEZzz - XL !
Een privé-dansfeestje dat jouw huis noteert op de schaal van Richter.

Communiefeestjes, verjaardagsfeestje, jubilea, … ze worden pas echt leuk als de nietsontziende ambiance losbreekt. Wacht echter niet tot het onverbiddelijke einde van een feest om deze dansvibe te ervaren : huur Kristof in om de boel van bij de aanvang meteen al in de fik te steken !KRISTOF GOFFINS DOLLE DANSDAG

Laat je bijten door de dansmicrobe.

Verspreid over één of twee aansluitende dagdelen – en opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen – bezorgt Kristof zijn publiek een superleuke danservaring. Een unieke kans voor verenigingen, scholen (workshop, sportdag), organisaties die op zoek zijn naar een actief (dans)gebeuren. Een voldoende ruime sport- of danszaal en een beperkte geluidsinstallatie volstaan. De planning en opdeling van de verschillende leeftijdsgroepen, gebeurt in overleg met de organisatie.


BESTOFSJOW
Een hippe en interactieve spelshow.

Kristof Goffin en Marc Boon zetten hun beste beentje voor om het allerbeste uit het publiek te halen. Slechts één doel : enkel het allerbeste is best genoeg in hun zoektocht naar het beste van het beste. Kortom, van best naar beestig is de goede omschrijving voor deze show vol actie en interactie, die zowel indoor als outdoor op het podium kan geplaatst worden. Een aanrader voor een klein of groot publiek, tot zelfs een zeer groot publiek. Van piepjong tot respectabel oud ... of ergens daartussen.


ANIMATIE en PRESENTATIE OP MAAT – XL !
U denkt, Kristof doet.

Een event is pas compleet als het tot in de puntjes de sfeer van zijn doelgroep uitstraalt. Een presentator-animator die volledig werkt vanuit de beoogde doelgroep is daarbij onontbeerlijk. Een grote of kleine groep, jonge twintigers of kranige oudjes : Kristof pakt zijn publiek op deskundige wijze in en brengt hen in de sferen die U als opdrachtgever voor ogen had.ACTEUR en DANSER

Talent en uitstraling.

Op zoek naar een acteur die naast talent ook uitstraling bezit en een publiek weet te boeien ? Kristof schenkt zowel vorm als inhoud de nodige aandacht en smeedt hen tot een stevig geheel dat zijn publiek niet in de steek laat. Commercials, theatervoorstellingen, simulaties, tv-programma’s, … ze zijn in veilige handen.MODEL
Omdat schoonheid nu eenmaal aantrekt.

Ook modellenwerk behoort tot de mogelijkheden, want looks spreken boekdelen en zetten uw boodschap kracht bij … Ook op dat vlak heeft de schepping Kristof ruimschoots bedacht. Van sportief, trendy tot klassiek : aan u om Kristof op gepaste wijze te koppelen aan uw promotiebeeld.
Voor meer informatie, voorwaarden en bookings: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.