VTEM Banners

Voor kids & teens


KIDS ACADEMY

Nieuw en nu al succesvol !

 

In de Kids Academy gaan we op zoek naar getalenteerde kids voor ‘the academy’, ieder in z’n eigen discipline. Zo zoeken we dansers, een co-presentator/presentatrice voor Kristof en een fantastische zanger of zangeres. De jury zal bestaan uit kenners van het vak, en o ja … tal van internationale sterren zullen ook van de partij zijn ! Eens onze talentjes gevonden, zorgen zij zelf voor een wervelende show en krijgen ze al onmiddellijk af te rekenen met hun eerste fans !

  

 

CRAZY DISCO SHOW

Een rondreizend succes sinds 2005 !

 

De Crazy Disco Show is één van de meest geboekte shows in Vlaanderen. Naast Kristof, staan ook Zohra (Maggie uit de populaire Ketnet-serie Spring) en Crazy Deejay (Nickelodeon) op de planken.  Ze brengen een wervelende show met talloze Kids-hits, spelletjes, leuke kadootjes, en ... vuurwerk ! De Crazy Disco Show is een echte familieshow met kids in de absolute hoofdrol. Een feest dat na 80 minuten fun het festivalgras opnieuw de kans geeft om te groeien.


FEEL THE VIBEZzz !

Een daverend privé-dansfeestje dat jouw huis op de schaal van Richter noteert.

Communiefeestjes, verjaardagsfeestjes, jubilea, ... ze worden pas echt leuk als de nietsontziende ambiance losbreekt. Wacht echter niet tot het onverbiddelijke einde van een feest om deze vibe te ervaren : huur Kristof in om de boel van bij de aanvang meteen in de fik te steken !


ANIMATIE en PRESENTATIE OP MAAT

U denkt, Kristof doet.

 

Een kinder- of tienerevent is pas compleet als het tot in de puntjes de sfeer van zijn doelgroep uitstraalt. Een presentator-animator die volledig werkt vanuit de leefwereld van jongeren is daarbij onontbeerlijk. Babbelzieke kleuters, enthousiaste kids, stoere pubers of kritische teens : Kristof pakt zijn publiek op deskundige wijze in en brengt hen in de sferen die U als opdrachtgever voor ogen had.

 

 

KRISTOF GOFFINS DOLLE DANSDAG
Laat je bijten door de dansmicrobe.

Verspreid over één of twee aansluitende dagdelen – en opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen – bezorgt Kristof zijn publiek een superleuke danservaring. Een unieke kans voor verenigingen, scholen (workshop, sportdag), organisaties die op zoek zijn naar een actief (dans)gebeuren. Een voldoende ruime sport- of danszaal en een beperkte geluidsinstallatie volstaan. De planning en opdeling van de verschillende leeftijdsgroepen, gebeurt in overleg met de organisatie.

 


BESTOFSJOW
Een hippe en interactieve spelshow.


Kristof Goffin en Marc Boon zetten hun beste beentje voor om het allerbeste uit het publiek te halen. Slechts één doel : enkel het allerbeste is best genoeg in hun zoektocht naar het beste van het beste. Kortom, van best naar beestig is de goede omschrijving voor deze show vol actie en interactie, die zowel indoor als outdoor op het podium kan geplaatst worden. Een aanrader voor een klein of groot publiek, tot zelfs een zeer groot publiek. Van piepjong tot respectabel oud ... of ergens daartussen.

 


Voor meer informatie, voorwaarden en bookings : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.